Етно-велнес готель "УнгварЪскій": дегустації 3D-tour

Дегустація закарпатських сирів. Карпатські породи овець та корів, що протягом усього вегетаційного сезону перебували на альпійських галявинах - полонинах, дають чудову сировину для виготовлення м’яких (Хуст, бринза, урда) та твердих (Нарцис, Селиський) сирів, які виготовляють традиційним способом у невеличких карпатських сироварнях.
Дегустація карпатського меду. Мед як лікувальний засіб є набагато ефективнішим ніж безліч антибіотиків. Недаремно на Закарпатті встановлено пам’ятник бджолі та бджолярам. У нашому дегустаційному залі ви зможете спробувати, окрім акацієвого, каштанового, лугового, лісового, гірського меду та меду диких бджіл, ще й інші продукти бджолярства – пергу, прополіс, маточне молочко, чай з сухих бджіл, медову вощину та медові мікси.
попередняціни | Спробувати на смак: 066 346 00 55 | skype | E-mail